5/2968 / د

1401/11/12

با سلام و احترام

پس از حمد و سپاس خداوند متعال و درود و صلوات بر پیامبر اعظم حضرت محمد (ص) و خاندان مطهرش، با عنایت به نظام نامه آموزشی کمیته انضاطی دانشجویان ابلاغی از کمیته مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و لزوم گذراندن دوره آموزشی آشنایی دانشجویان جدیدالورود با قوانین انضباطی، دبیرخانه کمیته انضباطی دانشجویان اقدام به برگزاری این کارگاه نموده است. لذا  مستدعی است بر اساس برنامه ریزی طبق جدول پیوست، اقدامات لازم جهت برگزاری کارگاه ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشکده متبوع انجام پذیرد.

لازم به ذکر است حضور کلیه دانشجویان جدیدالورد در این کارگاه الزامی بوده و در پایان کارگاه از شرکت کنندگان آزمون گرفته خواهد شد. در صورت عدم قبولی، دانشجو ملزم به شرکت مجدد در کارگاه می باشد.

شماره تلفن 37924591 سرکار خانم خاکسار جهت هماهنگی و پاسخگویی به سوالات می باشد .

جدول کارگاه آموزشی انضباطی