برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی تالاب‌ها ۱۴۰۲ در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

این نشست با حضور جناب آقای مهندس شیشه فروش مدیریت محترم بحران استانداری اصفهان، جناب آقای دکتر لاهیجان زاده مدیر کل محترم اداره کل محیط زیست اصفهان، آقای دکتر اخگر شهردار شهر تالابی ورزنه، آقای دکتر بصیری، استاد با سابقه مدیریت منابع آب، آقای دکتر انتشاری نماینده محترم استاندار در امور آب، سرکار خانم دکتر مصطفوی ریاست محترم دانشکده بهداشت ، جناب آقای دکتر قاضی فرد رییس پژوهشکده محیط زیست دانشگاه اصفهان ، جمعی از اساتید و کارشناسان دانشکده بهداشت، و فعالین زیست محیطی مردم نهاد (سمن‌ها) در تالار زیتون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

در این مراسم جناب آقای دکتر محمد کوشافر عضو محترم هیات علمی دانشگاه آزاد اصفهان مطلبی با عنوان بررسی وضعیت مشارکت در احیای تالاب گاوخونی ارائه نمودند.

همچنین جناب آقای دکتر محمد نعمتی عضو محترم هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان مطالب علمی خود را با عنوان نقدی بر عملکرد وزارت نیرو در تأمین نیاز آب محیط زیستی تالاب بین المللی گاوخونی ارائه و بحث نمودند.

در ادامه جناب آقایان مهندس شیشه فروش و دکتر انتشاری به بیان نقطه نظرات خود در رابطه با مبحث تالاب‌ها و ضرورت پیگیری از مبادی مختلف تا دستیابی به اهداف نهایی که رساندن آب به تالاب و جریان دائمی آب در رودخانه زاینده رود می‌باشد پرداختند.

جناب آقای دکتر بصیری و شهردار محترم شهر تالابی ورزنه نیز به بیان نقطه نظرات خود در رابطه با مباحث احیای تالاب گاوخونی پرداختند.

در ادامه جناب آقای دکتر لاهیجان زاده مدیر کل محترم اداره کل محیط زیست استان اصفهان نیز مطالبی در رابطه با تالاب گاوخونی، تاریخچه کنوانسیون رامسر و مشکلات و چالش‌های پیش رو و برخی راهکارهای رفع و پیش برد احیای تالاب بیان نمودند.

در ادامه رونمایی از وب سایت تالاب گاوخونی به همراه توضیحات مجری محترم جناب آقای ایمان ابراهیمی و همچنین معرفی اپلیکیشن لبخند تالاب با راهنمایی و معرفی مجری محترم سرکار خانم عظیم پور انجام پذیرفت.

در خاتمه مراسم از فعالین زیست محیطی در زمینه‌های مختلف علی الخصوص بحث احیای تالاب تقدیر و تشکر بعمل آمده و با عکس یادگاری جلسه خاتمه یافت.