برگزاری کنفرانس علمی جایگاه HSE در ارتقای سلامت و بهره وری نیروی انسانی در دامداری های استان اصفهان

کنفرانس علمی جایگاه HSE در ارتقای سلامت و بهره وری نیروی انسانی در دامداری های استان اصفهان با حضور افزون بر 200 نفر از استادان، کارشناسان و دانشجویان حوزه HSE (بهداشت، ایمنی، محیط زیست) و علوم دامی روز یکشنبه مورخ 08/11/1402 در محل تالار ابن سینا مرکز همایش های علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

در این رویداد علمی که با همکاری و مشارکت گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دانشکده بهداشت، گروه علوم دامی دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان، سازمان جهاد کشاورزی استان، اتحادیه دامداران استان اصفهان، مرکز بهداشت شماره 1 و معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید. موضوعاتی همچون آسیب ها و بیماری های شغلی در دامداری ها، اختلالات اسکلتی، عضلانی و بهره وری نیروی کار، ایمنی در محیط کار دامداری ها و رفتار شناسی و ایمنی دام و انسان در قالب ارائه سخنرانی علمی، پرداخته شد. در بخش اول کنفرانس سخنرانان ضمن اشاره به اهمیت و جایگاه HSE در سالم سازی محیط کار دامداری ها و نحوه کنترل عوامل زیان آور در این محیط، جایگاه استان اصفهان را در تولید شیر خام و گوشت کشور تبیین نمودند و در بخش پایانی کنفرانس بعد از برگزاری پانل علمی و پرسش و پاسخ اساتید و شرکت کنندگان، بیانیه کنفرانس توسط مدیر گروه HSE دانشکده بهداشت قرائت گردید. لازم به ذکر است این سمپوزیوم به ریاست آقای دکتر حبیب ا... دهقان مدیر گروه HSE و خانم دکتر فیروزه مصطفوی رئیس دانشکده بهداشت و آقای دکتر احسان ا... حبیبی دبیر علمی و آقایان مهندس جواد غلامیان و مهندس امیرخانی دبیران اجرایی برگزار شد و آقایان دکتر ایراندوست، دکتر قربانی، دکتر حبیبی، دکتر صفائیان و مهندس کریمی از سخنرانان کنفرانس بودند.