• دانشجویان  روزانه کلیه مقاطع متقاضی اسکان در خوابگاه  به غیر از کلیه ی ورودی های 1400 نسبت به تکمیل و ارسال فرم درخواست سکونت در خوابگاه اقدام نمایند. جهت مشاهده و تکمیل فرم اینجا را کلیک نمایید.
  •  کلیه  متقاضیان واجد شرایط که تاکنون تعهد محضری خود را ارائه ننموده اند لازم است جهت استفاده از تسهیلات رفاهی(خوابگاه، وام و ...) نسبت به تنظیم فرم تعهد محضری در دفتر اسناد رسمی اقدام نموده و سپس با مراجعه به آدرس portal.srd.ir  اطلاعات آن را در قسمت مربوط به تعهد محضری وارد نموده و در زمان مراجعه آن را به اداره رفاه   دانشجویان تحویل نمایند.جهت مشاهده و پرینت نمونه فرم تعهد محضری اینجا را کلیک نمایید.

•  دانشجویان واجد شرایط سکونت در خوابگاه که در مقطع فعلی خود سابقه سکونت در خوابگاه های این دانشگاه را نداشته اند لازم است فرم اطلاعات عمومی را تکمیل و در زمان مراجعه به اداره امور خوابگاه ها تحویل نمایند. جهت مشاهده و پرینت نمونه فرم اطلاعات عمومی اینجا را کلیک نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 10-۳۷۹۲4509-۰۳۱تماس حاصل فرمایید.

1. تذکرات مهم

* زمان مراجعه حضوری جهت اخذ معرفینامه خوابگاه واجدین شرایط  از تاریخ 25 دیماه 1400 می باشد.

*  دانشجویان متقاضی خوابگاه پس از ثبت درخواست سکونت خود و تکمیل مدارک خواسته شده به اداره امور خوابگاه ها مراجعه نمایند.

*  دانشجویان متقاضی خوابگاه که در مقطع فعلی خود سابقه سکونت در خوابگاه های این دانشگاه را نداشته اند در زمان مراجعه سه قطعه عکس پشت نویسی شده و کپی صفحه اول شناسنامه را تحویل اداره امور خوابگاه ها نمایند.

دانشجویانی که در زمان مراجعه فرم تعهد محضری خود را ارائه  ننمایند در الویت اسکان نمی باشند.

*   تکمیل فرم درخواست سکونت به منزله تعلق قطعی خوابگاه نمی باشد.

دانشجویان انتقالی و فاصله نزدیک(دانشجویانی که محل سکونت آنها تا اصفهان کمتر از ۸۰کیلومتر  باشد.)در الویت  اسکان نمی باشند.

به دانشجویان دوره پردیس خودگردان ، بین الملل و میهمان خوابگاه تعلق نمی گیرد و مجاز به ثبت نام در این سامانه نمی باشند.

* دانشجویان متقاضی به غیر از تشک بقیه ی وسایل شخصی خود را همراه بیاورید.

آدرس اداره امور خوابگاه ها: روبروی دانشکده داروسازی طبقه فوقانی سلف سرویس مرکزی، اتاق 6