گرامیداشت هفته تکریم و منزلت سالمندان: 6 تا 12 مهر ماه با شعار بین المللی بهره مندی عادلانه همه سنین از فناوری دیجیتال

همه ساله روز اول اکتبر مصادف با 9 مهر به عنوان روز جهانی سالمندان در تقویم جهانی نامگذاری شده است. عبور از سن 60 سال طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی ورود به دوران سالمندی است. به برکت پیشرفت علوم و تکنولوژی و سلامت عمومی امید به زندگی رو به افزایش بوده و جمعیت سالمندان به عنوان نسل دارای تجارب ارزنده ازدیاد داشته است. به علت گسترش فناوری های ارتباطی و ارائه خدمات به صورت مجازی و دوران کرونا نیاز به ارائه خدمات به این قشر جامعه به صورت غیرحضوری به عنوان یک نیاز شناسایی شده و در این راستا شعار روز جهانی سالمند در سال 2021 "بهره مندی عادلانه همه سنین ن از فناوری دیجیتال" انتخاب شده است تا یاداور نیاز به گسترش زیرساخت ها و وسایط ارتباطی منطبق با توان و نیازهای سالمندان در سراسر دنیا باشد.

ارائه خدمات تخصصی سلامتی به سالمندان در سطح جامعه نیاز به حضور افراد متخصص در امور سالمندی دارد، لذا با پیگیری های مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشکده بهداشت دوره کارشناسی ارشد سالمندشناسی برای اولین بار در سال 1400 راه اندازی شد و دانشجویان از ابتدای نیمسال تحصیلی جاری در گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت این دانشکده مشغول به تحصیل خواهند شد.