اختتامیه اولین دوره دیپلم پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت

در تاریخ 4/4/1401 اختتامیه اولین دوره دیپلم پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت با حضور ریاست محترم دانشکده،  معاونت پژوهشی ، سرپرست کمیته و جمعی از اعضای فعال کمیته تحقیقات برگزار گردید .

در این مراسم خانم دکتر مصطفوی در خصوص اهمیت پژوهش و تحقیقات بین رشته ای در دانشگاه صحبت فرمودند .

خانم دکتر پیرزاده در خصوص برنامه های ۲ سال اخیر کمیته تحقیقات که بخش عمده آن در بستر مجازی شکل گرفت و فعالیت ها و اهداف آینده کمیته صحبت کردند.

سپس آقای دکتر ابراهیمی در خصوص لزوم توجه به فناوری و برگزاری برنامه هایی به سمت کارآفرینی پیشنهاداتی ارایه فرمودند.

در ادامه آقای عمران معاون دبیر کمیته تحقیقات گزارش عملکرد سال ۱۴۰۰ را ارائه دادند .

و در پایان از مدرسین مدرسه بهار پژوهشی کمیته و اعضای فعال کمیته تحقیقات تقدیر صورت گرفت.