تاریخچه گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت

در دی ماه ۱۳۴۷ گروه بهداشت به عنوان یکی از گروه های دانشکده پزشکی دانشگاه تاسیس گردید و در سال ۱۳۵۹ اولین گروه از دانشجویان در رشته بهداشت عمومی در این گروه پذیرفته شدند و سپس همزمان با تاسیس دانشکده بهداشت در سال  ۱۳۶۶ گروه خدمات بهداشتی آغاز به کار نمود ودر طی سال های فعالیت این گروه با انجام فعالیت های آموزشی و پژوهشی در جهت پرورش نیروی های تخصصی در سطوح مختلف وهمچنین ارتقا سطح خدمات بهداشتی در جامعه فعالیت نمود و بعنوان یک مرکز فعال به منظور پی ریزی برنامه های ارتقای سلامت و مراقبت های بهداشتی مادران و کودکان فعالیت های آموزش و پژوهش را در راس برنامه های خود قرار داد . در حال حاضر این گروه عهده دار تربیت دانشجویان در مقاطع کارشناسی بهداشت عمومی، کارشناسی بهداشت مدارس ، کارشناسی ارشد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، کارشناسی ارشد سلامت سالمندی و PhD آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت می باشد .

توانمندی های گروه:

۱ - ارتقای کمی و کیفی آموزش و تربیت نیرو های خلاق و محقق معتقد وعامل به مفاهیم، مبانی و راهکارهای تامین، حفظ و ارتقای سلامت برای فرد، خانواده، جامعه، سازمان ها با آگاهی و عملکرد همسو با نیازهای جامعه و محیط

۲ - توان نیاز سنجی ، مداخله ، برنامه ریزی ، اجرا ، ارزشیابی ، تصحیح و بهبود مداوم برنامه های سلامت جامعه در راستای بهبود نتایج و ارتقائ سلامت جامعه.

۳ - توسعه و همگانی نمودن پژوهش و تحقیقات در راستای تولید علم، فناوری و توسعه ارتباطات بین المللی در زمینه ی پژوهش های مشترک برای اعضای هیئت علمی ، کارشناسان و دانشجویان مقاطع مختلف گروه

۴ - توان ایجاد تعامل و همکاری های بین بخشی با سازمان ها و ارگان ها در قطب های اجتماعی، صنعت ، جامعه شناسی، آموزش و پرورش و رسانه های جمعی و ...در راستای شناسایی نیازهای واقعی جامعه ، شناسایی و اجرای برنامه های مناسب در جهت پیشگیری و رفع مشکلات و نیازها