چهار نفر از اساتید دانشکده بهداشت در لیست ۲% دانشمندان برتر جهان

با کمال افتخار و مسرت نام چهار نفر از اساتید دانشکده بهداشت در لیست  ۲ درصد دانشمندان برتر جهان ثبت شده است

بر اساس آخرین رتبه بندی دانشمندان جهانی که توسط دانشگاه استنفورد انجام شده است، ۳۰ نفر از دانشمندان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال گذشته در لیست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار داشته‌اند. که اسامی چهار نفر از اساتید  دانشکده بهداشت در بین آنها قرار دارد.

این رتبه‌بندی توسط محققین دانشگاه استنفورد و بر اساس داده‌های موجود در پایگاه اسکوپوس طراحی شده است. در این روش علاوه بر تعداد مقالات و تعداد استنادات از شاخص‌های دیگری مانند hm-index که استنادات را بر مبنای تعداد نویسندگان محاسبه می‌کند وC-score  که شاخصی با تکیه بر مجموع شاخص ها از جمله مدت زمان اشتغال است، نیز استفاده می‌شود و به این ترتیب دانشمندان با در نظر گرفتن وزن داده شده بر اساس شاخص‌های مذکور، رتبه‌بندی می‌شوند.

ضمن عرض تبریک خدمت همه همکاران محترم دانشکده بهداشت، از  خداوند متعال درخواست توفیق روز افزون و موفقیت این اساتید را داریم.

ریاست دانشکده بهداشت