وبینار هم اندیشی برای تحلیل چالش های مرتبط با تردید در واکسیناسیون کووید -19

در این وبینارکه روز چهارشنبه 19 آذر با همکاری معاونت محترم بهداشتی آقای دکتر امین، و مسئول بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان آقای دکتر فدایی و چند تن از اساتید گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشکده بهداشت برگزار شد‌،در ابتدا دکتر امین نسبت به ارایه آماری از وضعیت بیماری کرونا در استان، و روند واکسیناسیون در استان پرداختند.

سپس خانم دکتر مصطفوی ریاست دانشکده بهداشت توضیحاتی درباره برنامه و نقش واکسیناسیون و هدف از برگزاری این هم اندیشی ارایه نمودند..در ادامه دکتر شهنازی دانشیار گروه آموزش بهداشت و ارتقا سلامت به مطالب ارزنده ای درباره ی چالش های مرتبط با تردید در واکسیناسیون کووید ۱۹ ارائه کردند.

همچنین خانم دکتر زمانی, به بیان برخی تحقیقات انجام شده درباره نگرش های موجود در باب واکسیناسیون پرداختند.

در انتهای این وبینار آقای دکتر فدایی درباره رویکرد معاونت در مساله واکسیناسیون و چالش های موجود در این زمینه و بخصوص بحث عدم قبول واکسیناسیون توسط برخی از افراد جامعه توضیحاتی ارایه دادند.

در نهایت پس از پاسخگویی به سوالات شرکت کنندگان, مقرر گردید نظر به اهمیت موضوع و به منظور تبیین بیشتر موضوع با حضور شرکت کنندگان بیشتر و کارشناسان دست اندرکار واکسیناسیون بصورت ادامه دار برگزار گردد.