برگزاری جشن فارغ التحصیلان دانشکده بهداشت در سال 1401

مراسم جشن دانش آموختگی فارغ التحصیلان رشته های کارشناسی مهندسی بهداشت حرفه ای،مهندسی بهداشت محیط و بهداشت عمومی روز چهارشنبه 22 تیرماه در تالار شریعتی برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور ریاست دانشکده خانم دکتر مصطفوی ،معاون دانشجویی آقای دکتر ابراهیمی،معاون آموزشی آقای دکتر شهنازی ،تعدادی از اعضاء هیئت علمی گروههای آموزشی دانشکده و دانشجویان فارغ التحصیل ورودی 97 باتفاق خانواده های ایشان برگزار شد ،پس از پخش شدن نوای قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران ،خانم دکتر مصطفوی  در خصوص جایگاه علم و حفظ و حراست آن توسط دانشجویان فارغ التحصیل در کلیه مراحل کاری و زندگی سخنانی را ایراد فرمودند.

در ادامه که با اجرای برنامه های شاد و متنوع همراه بود سوگند نامه فارغ التحصیلی توسط ریاست دانشکده قرائت و دانشجویان فارغ التحصیل با بازخوانی آن بر این سوگند مهر تایید زدند.