مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده بهداشت

روز شنبه ششم آذرماه مراسم تکریم و قدردانی ازآقای دکتر مراثی ومعارفه خانم دکتر مصطفوی روسای اسبق و فعلی دانشکده بهداشت در تالار میعاد برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور ریاست دانشگاه آقای دکتر شیرانی ،معاون آموزشی دانشگاه آقای دکتر صبری ،معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان آقای دکتر امین ،رییس دفتر و مسئول روابط عمومی دانشگاه آقای دکتر سلطانیان ،اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشکده بهداشت همراه بود ابتدا دکتر مراثی به ارائه گزارش در خصوص فعالیتهای انجام شده در دوران تصدی خویش پرداختند.

سپس دکتر مصطفوی به مسیر در پیش رو اشاره و برنامه های خود را در این زمینه تشریح کردند.

درادامه ریاست دانشگاه از زحمات آقای دکتر مراثی تقدیر و برای موفقیت خانم دکتر مصطفوی آرزوی توفیق نمودند.

و به پاس خدمات ارزنده جناب آقای دکتر مراثی لوح سپاس ریاست دانشگاه، قاب نفیس تقدیرمعاون آموزشی و هدیه اساتید و کارکنان دانشکده به ایشان تقدیم و ابلاغ سرکار خانم دکتر مصطفوی قرائت گردید.