تقدیر و قدردانی از زحمات مهندس حسن زاده درحوزه معاونت اداری مالی دانشکده بهداشت

جلسه تقدیر و قدردانی از زحمات مهندس حسن زاده

جلسه تقدیر و قدردانی از زحمات مهندس حسن زاده در حوزه معاونت اداری مالی دانشکده بهداشت روز یک شنبه دهم بهمن ماه با حضور پرشورریاست،معاونین،اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا خانم دکتر مصطفوی ریاست دانشکده در خصوص عملکرد و بازدهی معاونت امور مالی در طی سالهای گذشته به ایراد سخن پرداختند و از زحمات بی شائبه ایشان تقدیر نمودند.

سپس جناب آقای مهندس حسن زاده با سخنانی از همراهی پرسنل در کسب موفقیت ها تجلیل نمودند.

در ادامه با پخش کلیپی در خصوص موضوع جلسه ،همکاران به بیان خاطرات در دوران تصدی مهندس در حوزه معاونت اداری مالی که حدود 16 سال طی دو بار مسئولیت داشتند پرداخته و در پایان با تقدیم لوح سپاس و هدایایی که توسط ریاست دانشکده،اعضاء هیئت علمی و کارکنان گروهها و کارکنان حوزه ستادی و مالی دانشکده تهیه گردیده بود از زحمات ایشان تقدیر و تشکر بعمل آوردند.