تبریک ریاست محترم دانشکده بهداشت به مناسبت فرارسیدن ۴ مهرماه روز جهانی بهداشت محیط

به نام خداوند بخشنده مهربان

۴ مهرماه روز جهانی بهداشت محیط با عنوان "آمادگی برای محافظت از سلامت مردم در هر مکان و هر روز" نامگذاری شده است. این شعار مبین اهمیت و تاثیر رشته مهندسی بهداشت محیط در سلامت و بهداشت عمومی است. مشکلات متعددی که امروزه در زمینه سلامت به عنوان اولویت مطرح هستند همگی به علتهای زیست محیطی بستگی داشته و قطعا راه حل های آنها نیز در گروه رفع مشکلات بشر در زمینه تغییرات اقلیم، کمبود آب سالم، تولید پسماند به خصوص ضایعات پلاستیکی ، تأمین غذای سالم و ...... است.

بدون شک تمرکز بر اقدامات بهداشت محیطی می تواند علاوه بر تأمین سلامت به عنوان یک حق عمومی از تحمیل هزینه های گزاف و سنگین ناشی از بار بیماری های محیطی نیز جلوگیری کند.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی بهداشت محیط ،از تلاش  و زحمات همکارانم که در حیطه های مختلف تربیت کارشناسان و متخصصان توانمند و همچنین انجام پژوهشها و  خدمات مشاوره ای به سازمانهای مختلف مرتبط در زمینه مسایل زیست محیطی و بهداشت محیط تلاش می نمایند قدردانی نموده و از درگاه خداوند متعال سعادت، موفقیت و توفیق خدمت بیشتر به مردم را برایشان مسئلت دارم.

دکتر فیروزه مصطفوی

ریاست دانشکده بهداشت