بزرگداشت روز جهانی آمار در دانشکده بهداشت

روز یکشنبه 30 مهرماه به مناسبت روز جهانی آمار جلسه ای با حضور ریاست محترم، معاونین و مدیران گروه های آموزشی دانشکده و جمعی از اعضای هیات علمی و فرهیختگان بازنشسته در محل تالار کوثر برگزار گردید.

در این جلسه خانم دکتر مصطفوی ضمن تبریک مناسبت روز جهانی آمار، از اساتید دکتر مرجان منصوریان، دکتر محمدرضا مرآثی، دکتر آوات فیضی و مهندس اکبر حسن زاده که اسامی آنها در لیست %2 دانشمندان پر استناد جهان در سال 2023 قرار دارد، تجلیل بعمل آورده و قدردانی نمودند.

جلسه  با حضور دانشجویان و اساتید گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی ادامه داشت و ضمن گرامیداشت و بازگویی تاریخچه این روز مهم، اساتید گروه و دانشجویان نقطه نظرات خود را در مورد ارتقاء کمی و کیفی فعالیت در دانشکده و دانشگاه ارائه نمودند و توجه به این امر را مورد تاکید قرار دادند.