برگزاری ویژه برنامه های هفته سلامت در دانشکده بهداشت

با توجه به آغاز هفته سلامت با محوریت شعار "سلامت ما، سلامت سیاره ما" که متضمن این است که بدون سلامتی محیط زیست و ساختار زندگی بشری نمی توان  سلامتی پایدار را برای نوع بشر انتظار داشت، برنامه هایی ویژه و متنوع در محوطه دانشکده بهداشت با مشارکت گروههای آموزشی مختلف طی روزهای شنبه و یکشنبه 17 و 18 اردیبهشت برگزار گردید.

در اولین روز، دکتر مصطفوی ریاست دانشکده در خصوص شعار امسال و مباحث هفته سلامت بیان داشت: این شعار نقش کلیه دستگاهها، سازمان ها و مردم در دستیابی به انسان و جامعه سالم و لزوم فرهنگ سازی و ارتقاء سواد سلامت جامعه را مورد تاکید قرار میدهد و ضمن لزوم توجه به ابعاد مختلف سلامتی و عواملی که سلامت جوامع را تحت تاثیر قرار می دهد  در برنامه ریزی ارتقای سلامت جامعه ، بر ضرورت ایفای نقش فردی و اجتماعی توسط تک تک افراد اشاره نمودند. با توجه به مشارکت گسترده دانشجویان دانشکده در برنامه واکسیناسیون علیه بیماری کووید- 19 ، با تقدیم لوح سپاس از ایشان تقدیر به عمل آمد. این برنامه ها با تمرکز بر موضوعات مختلف و مرتبط با هفته سلامت در طی روزهای آتی ادامه دارد.