برگزاری نشست علمی در حوزه محیط زیست با حضور اساتید و برگزیدگان جشنواره مصطفی (ص)

روز یکشنبه 9 مهرماه دانشکده بهداشت میزبان سه تن از اساتید متخصص محیط زیست و بهداشت محیط از کشورهای مالزی و قطر بود.

در این جلسه که با حضور اعضای هیات علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سایر مدعوین از سازمان های مرتبط در محل تالار نفیس برگزار گردید، دکتر مصطفوی ضمن خوشامدگویی به معرفی اهداف و دستاوردهای دانشکده پرداختند و دکتر حاجی زاده عضو هیت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط در خصوص ساختار ، توانمندی ها و برنامه های آموزشی و تحقیقاتی گروه توضیحاتی ارائه نمودند.

سپس پانل تخصصی با حضور پروفسور احمد فوزی اسماعیل، پروفسور احمد زهارین اریس، پروفسور خالد محمود، پروفسور رویا کلیشادی و پروفسور حاجی زاده تشکیل گردید.

پرفسور احمد زهارین اریس (Dr. Ahmad zaharin aris ) از دانشگاه utm مالزی در خصوص رونمایی و غلبه آلاینده های نوظهور، از پروفایل منبع تا راه حل های پایدار با تمرکز بر استفاده از کامپوزیت های فلزی آلی برای حذف ترکیبات مختل کننده غدد درون ریز سخنرانی نمودند .

پرفسور احمد فوزی اسماعیل(prof. Ahmad Faui Ismael ) معاون دانشگاه utm مالزی و مدیر موسس مرکز تحقیقات فناوری پیشرفته غشا (AMTEC) "یکی از ۵ برنده امسال جایزه مصطفی" در خصوص عمده تحقیقات خویش که بیشتر در زمینه سنتز غشاهای نوین بر پایه چهارچوب های آلی به منظور جداسازی آلاینده های زیست محیطی ، به ویژه در زمینه تصفیه آب ، بازیابی مواد ارزشمند از فاضلاب و استحصال آب از پساب های شهری و صنعتی به ایراد سخن پرداختند .

پرفسور خالد محمود (prof. Khaled Mahmoud) در مورد کارهای تحقیقاتی خود در استفاده از ماکسین ها ( نانومتریالهای دو بعدی) برای شیرین سازی آب ، جلوگیری از تورم غشا و حذف فلزات سنگین صحبت کردند.

در پایان اعضای پانل تخصصی به سوالات حاضرین پاسخ دادند.