برگزاری جلسه هماهنگی همایش HSE در گاوداری های استان

دومین جلسه هماهنگی برگزاری همایش یکروزه HSE در گاوداری در تاریخ دوشنبه 11 دی ماه1402 در محل تالار کوثر دانشکده بهداشت و با حضور اساتید گروه HSE، اعضای هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت، اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان، نماینده جهاد کشاورزی استان، نماینده اتحادیه دامداران استان، نماینده معاونت بهداشتی و با حضور رئیس محترم دانشکده بهداشت و چندین تن از کارشناسان این حوزه برگزار شد. در این جلسه ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل این حوزه مقرر شد همایش یک روزه با عنوان جایگاه HSE در ارتقای سلامت و بهره وری نیروی انسانی در گاوداری های استان اصفهان ، در روز یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۸ در محل تالار ابن سینا دانشگاه برگزار گردد. از جمله محور های همایش شرایط محیط کار، ایمنی انسان و دام ، اختلالات اسکلتی عضلانی و ایمنی در محیط کار می باشد که با همکاری دانشگاه صنعتی، دانشکده بهداشت، معاونت بهداشتی دانشگاه، اداره جهاد کشاورزی و اتحادیه دامداری های استان برگزار خواهد شد.