اجرای پویش ملی سلامت در پردیس دانشگاه

بر اساس مصوبات اولین جلسه ستاد اجرایی دانشگاهی پویش ملی سلامت ، مدیریت و اجرای برنامه غربالگری اساتید، کارمندان و دانشجویان در پردیس دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه اصفهان به دانشکده بهداشت واگذار گردید.  لذا پس از ابلاغ این مصوبه و انجام هماهنگی های لازم با دانشکده ها و حوزه های معاونت آموزشی، پشتیبانی، دانشجویی فرهنگی و تحقیقات و فناوری دانشگاههای علوم پزشکی و اصفهان سرکار خانم دکتر فتحیان به عنوان مدیر اجرایی برنامه انتخاب شده و پس از تشکیل تیم های اجرایی متشکل از دانشجویان ترم های 7، 5 و 3 کارشناسی بهداشت عمومی و ده نفر از دانشجویان کارشناسی پرستاری برنامه غربالگری به اجرا درآمد. این  برنامه با پشتیبانی مرکز بهداشت شماره 2 اصفهان و معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه با موفقیت پس از 15 روز فعالیت در روز 4 شنبه 13 دیماه پایان یافت.