برگزاری پنجاه و سومین جلسه شورای دانشکده بهداشت

پنجاه و سومین جلسه شورای دانشکده بهداشت روز شنبه مورخ 18 آذرماه 1402 در محل دفتر ریاست دانشکده برگزار شد .

- دکتر منصوریان مسئول آموزش بین الملل دانشکده مسایل مرتبط با راه اندازی دوره MPH بین الملل را گزارش نمودند.

- دکتر شهنازی معاون آموزشی دانشکده اهم مسایل آموزشی را مطرح و تصمیم های لازم اتخاذ گردید.

- دکتر زمانی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده مسایل مطرح شده در نشست با دانشجویان را مطرح نمودند.

- مدیران گروههای آموزشی به طرح مسایل خاص گروههای آموزشی پرداختند.

- آقای علوی معاون مالی و اداری دانشکده روند انجام عملیات مرتبط با بهینه سازی فضا و امکانات فیزیکی دانشکده توضیح دادند

- و در پایان جلسه  موارد دانشجویی طرح و مورد بررسی قرار گرفت.