برگزاری جلسه اختتامیه اولین جشنواره رسانه های سلامت با محوریت ایران من جوان بمان

جلسه اختتامیه اولین جشنواره رسانه های سلامت با محوریت ایران من جوان بمان، در تاریخ دوشنبه 21 اسفند ماه1402 در محل تالار میعاد دانشکده بهداشت با حضور دکترمصطفوی ریاست دانشکده بهداشت، دکترابوفاضلی رئیس مرکز بهداشت شماره 2 اصفهان، اساتید، کارکنان، دانشجویان و حضور سخنران ویژه آقای دکتر صدری مشاورکمسیون جوانی جمعیت مجلس شورای اسلامی و دکتر علی عسگری کنشگر جمعیت و نماینده مجمع فعالان جمعیت برگزار گردید. در این جلسه خانم دکتر مصطفوی و آقای دکتر صدری سخنانی ایراد نموده و به سوالات دانشجویان در این زمینه پاسخ دادند. در ادامه به آثار برتر و داوران جشنواره جوایزی اهدا گردید.

شایان ذکر است جشنواره رسانه های سلامت به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده بهداشت و با تلاش کارشناسان آزمایشگاه رسانه دانشکده بهداشت، دانشجویان دوره دکترای تخصصی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و با همکاری و حمایت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.