پنج شنبه های مقاله نویسی و تجاری¬سازی محصولات زیست فناورانه

با عنایت به اینکه یکی از چالش­های پژوهشگران عرصه سلامت، عدم دسترسی به زمان و مکان مناسب جهت به سرانجام رساندن مقالات و نتایج پژوهش­ها می­باشد، در آذرماه پژوهش با برگزاری اولین روز "پنجشنبه های مقاله نویسی" در تاریخ ۱۴/۸/۹۸، قصد داریم از این پس هر پنج شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ در فضایی مناسب در محل ساختمان آفرینیش- باشگاه پژوهشگران، شرایطی را فراهم آوریم تا  افراد بتواند در آرامش و با همکاری سایر پژوهشگران مقالات خود را تکمیل نمایند. لازم به ذکر است پیش­نویس­هایی که در این رویداد نوشته شوند، از خدمات رایگان ویرایش زبانی بهره مند خواهند شد.

همچنین  با توجه به شعار "پژوهش را به عرصه ببریم"؛  معاونت پژوهشی دانشگاه، بعنوان شعبه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شتابدهنده پرسیس ژن، همایش "تجاری­سازی محصولات زیست فناورانه" را در روز چهارشنبه۲۷ آذر ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۷ در محل ساختمان آفرینش برگزار می­نماید.