برنامه نهایی امتحانات نیمسال دوم دوره های کارشناسی

دانشجویان گرامی ضمن مطالعه کامل موارد زیر جهت مشاهده برنامه ؛ فایل پیوست را باز نمایید:

- بستن درگاه ورود به آزمون ،۱۵دقیقه بعد از شروع آزمون انجام می شود.
- کارشناس سامانه برای پاسخ به سوالات احتمالی به صورت تلفنی دردسترس می باشد: ۰۳۱۳۷۹۲۷۶۷۶ ؛ ۰۳۱۳۷۹۲۳۳۶۴
- هر دانشجو با شرکت در آزمون مجازی متعهد میشود که به تمام اصول حاکم برآزمون حضوری مقیدو پایبند است.
- با توجه به رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی ،دانشجویانی که متقاضی حضور در مرکز آزمون دانشگاه برای شرکت در آزمون آنلاین هستند ؛ شرایط خاص ناشی از بیماری کرونا را می پذیرند.
- اگر ارتباط دانشجو با سامانه قطع شود ،پس از بررسی توسط مراجع ذیربط و تایید عدم کوتاهی از سوی دانشجو ، تصمیم گیری لازم اتخاذ می شود.
- دانشجو هرگونه اعتراض به سوالات و همچنین مشکلات فنی سامانه را ازطریق نماینده کلاس یا مسیر دیگری که اعلام خواهد شد ، به مسئول درس/مدیر گروه/معاون آموزشی دانشکده اعلام نماید و پس از بررسی لازم نتیجه به دانشجو اعلام می شود.
- در سامانه مربوطه روی Tab آزمون کلیک و با نام کاربری و رمز عبور وارد شوید.
- حتما بیست دقیقه قبل از شروع آزمون سامانه را چک نمایید تا مشکلی با شروع آزمون به وجود نیاید.

آدرس سایت امتحانات : EXAM.MUI.AC.IR