حرفه ای

جشن روز جهانی بهداشت حرفه ای

جلسه شورای دانشکده

روز شنبه در دفتر ریاست با حضور رئیس، معاونین و مدیران محترم گروههای آموزش تشکیل شد . در این جلسه مسائل  دانشکده  مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

جشن میلاد

بمناسبت جشن میلاد امام حسین (روز پاسدار ) میلاد حضرت ابوالفضل العباس (روز جانباز ) ومیلاد امام  سجاد(ع) مراسم جشنی در محوطه دانشکده با حضور اساتید ، کارکنان ودانشجویان محترم دانشکده های ب

کمیته راهبردی دانشکده

کمیته راهبردی دانشکده با حضور اعضای کمیته  در دفتر ریاست برگزار شد ودر رابطه با رونق بخشی آزمایشگاه های دانشکده بحث وتبادل نظر شد .

برگزاری مراسم جشن مبعث رسول اکرم (صلی الله علیه و آله(

بمناسبت مبعث نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) مراسم جشنی روز یکشنبه ۲۶فروردین ماه با حضور اساتید ، کارکنان ودانشجویان محترم در محوطه دانشکده برگزارشد.

صفحه‌ها

اشتراک در دانشکده بهداشت RSS

ورود کاربر

CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.