چهاردهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در شش حیطه (آموزش پزشکی، استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت، کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم) روز پنجشنبه مورخ 1401/03/19 ﻭ ﻋﻨﺎﻭﯾﻦ موضوعات 6 حیطه چهاردهمین ﺩﻭﺭﻩ ﺍﻟﻤﭙﯿﺎﺩ ﻋﻠﻤﯽ ﺑﻪ ﺷﺮﺡ ﺫﯾﻞ ﺍﻋﻼﻡ شد:

تاریخ برگزاری چهاردهمین ﺩﻭﺭﻩ ﺍﻟﻤﭙﯿﺎﺩ ﻋﻠﻤﯽ :

• ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺍﻭﻝ (ﺁﺯﻣﻮﻥ ﻏﺮﺑﺎﻟﮕﺮﯼ): پنجشنبه مورخ 1401/03/19 ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎه های ﻣﻨﺘﺨﺐ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺁﻣﺎیشی
  • ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺩﻭﻡ: ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ 1401

عناوین موضوعات:

1. ﺣﯿﻄﻪ ﺍﺳﺘﺪﻻﻝ ﺑﺎﻟﯿﻨﯽ : ﺩﺭﻭﺱ ﺍﺻﻠﯽ ﭘﺰﺷﮑﯽ (ﺩﺍﺧﻠﯽ، ﮐﻮﺩﮐﺎﻥ، ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺟﺮﺍﺣﯽ)
  2. ﺣﯿﻄﻪ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﭘﺰﺷﮑﯽ : ﮐﻠﯿﺎﺕ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﭘﺰﺷﮑﯽ
  3. ﺣﯿﻄﻪ ﺗﻔﮑﺮ ﻋﻠﻤﯽ ﺩﺭ ﻋﻠﻮﻡ ﭘﺎﯾﻪ: ابعاد سلولی مولکولی سلامت روان (Cellular and Molecular aspects of Mental Health)
  4. ﺣﯿﻄﻪ ﮐﺎﺭﺁﻓﺮﯾﻨﯽ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﺮ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎه هایﻫﺰﺍﺭﻩ ﺳﻮﻡ: ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺩﺭ ﮐﺴﺐ ﻭ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﺶ ﺑﻨﯿﺎﻥ
  5. ﺣﯿﻄﻪ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻧﻈﺎﻡ ﺳﻼﻣﺖ : ﺗﻌﺎﺭﺽ ﻣﻨﺎﻓﻊ ﺩﺭ ﻧﻈﺎﻡ ﺳﻼﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭ
  6. ﺣﯿﻄﻪ ﻣﻄﺎﻟﻌﺎﺕ ﻣﯿﺎﻥ ﺭﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﻋﻠﻮﻡ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﻭ ﺳﻼﻣﺖ : ﺗﺤﻠﯿﻞ ﻭ ﻧﻘﺪ ﭘﮋﻭﻫﺶ ﻫﺎﯼ ﺯﯾﺴﺖ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﻨﻈﺮ ﻋﻠﻮﻡ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺳﻼﻣﺖ
فرم ثبت نام متقاضیان شرکت در چهاردهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی
  اطلاع رسانی چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان