برگزاری نشست هم اندیشی روسای دانشکده های بهداشت تیپ ۱ کشور در دانشکده بهداشت علو م پزشکی اصفهان

روز یکشنبه سوم تیرماه جلسه هم اندیشی روسای دانشکده های بهداشت تیپ ۱ دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس دانشگاه، معاونین آموزشی، بهداشتی، توسعه و منابع و پژوهشی دانشگاه، روسای دانشکده های بهداشت تیپ ۱ دانشگاه های علوم پزشکی کشور، رئیس، معاونین، مدیران گروههای آموزشی و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت علوم پزشکی اصفهان در محل سالن پویش دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست سرکار خانم دکتر چنگیز، آقایان دکتر صبری ، دکتر حیدری و سرکار خانم دکتر حق جوی جوانمرد ضمن تاکید بر هدف از تشکیل این نشست رهنمودهای کلی در خصوص روند حرکت به سمت همکاری ها و تداوم این همکاری در دانشکده های بهداشت کشور در راستای ارتقای سلامت جامعه و نقش دانشکده های بهداشت در این زمینه را ارائه نمودند.

سپس در جلسات صبح و یعد از ظهر روسای دانشکده های بهداشت ضمن گزارش عملکرد دانشکده ، به  نقاط قوت و ضعف، فرصتها و چالشهای موجود در دانشکده اشاره نمودند.  نهایتا پیرامون سه محور تعامل با معاونت های بهداشتی در منطقه، ارتباط با صنعت و چالشهای موجود دانشکده های بهداشت بحث و تبادل نظر صورت گرفت. لازم به ذکر است مقرر گردید بصورت دوره ای این نشست در کلیه دانشکده های بهداشت تیپ ۱ دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار گردد.

ورود کاربر

CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.